"Trenul vieţii ne poartă cu viteză spre ultima staţie. Suntem atât de aproape de sfârşitul tuturor lucrurilor cum n-am fost niciodată. A te preocupa de mărunţişuri este o nebunie iar a căuta fericirea pe pământ este moarte sigură. Fericirea nu atârnă de împrejurări. Fericirea are de-a face cu Dumnezeu care e invariabil aşezat la capătul de linie al vieţii noastre.” Vladimir Pustan



" Satana poate construi foarte multe ziduri in jurul nostru, dar niciodata nu le poate pune acoperis.El nu poate opri legatura noastra cu Cerul, legatura noastra cu Cerul este libera si pot vorbi cu Dumnezeul meu care imi raspunde la rugaciune." Vladimir Pustan
"Pocăinţa nu este o aderare la un cult, nu este o aderare la o anumită doctrină, pocăinţa înseamnă aderare la Isus Hristos Domnul." Vladimir Pustan

Până nu vezi un exemplu de trăire sfântă, un om în faţa căruia să te vezi ca într-o oglindă, prin care să realizezi cât de murdară îţi este viaţa, dar prin care să te umpli şi de pacea şi echilibrul interior, cu greu, cu mare greu vei putea face paşi înainte spre sfinţenie, spre desăvârşire! Caută omul sfânt, prietenul prin care să te încurajezi. Să vezi ceea ce eşti, si ceea ce poate face Dumnezeu din tine, de azi înainte! Caută-L pe Dumnezeu, câtă vreme se mai poate găsi!

15 mar. 2012

NU TE-NGRIJORA....

 Nu te-ngrijora atunci când valurile sunt tot mai mari şi barca credinţei tale se clatină tot mai mult, ci aminteşte-ţi că El este ocrotirea ta care te scoate din necaz şi te inconjoară cu cântări de izbăvire….
Nu te-ngrijora atunci când nu mai ştii unde să păşeşti, ci adu-ţi aminte de Dumnezeul tău care ţi-a promis că te va-nvăţa şi-ţi va arăta calea pe care trebuie s-o urmezi,te va sfătui si va avea privirea îndreptată asupra ta….
Nu te-ngrijora cu privire la unde vei locui, căci cel ce umblă in neprihănire va locui veşnic  în Cortul Său şi va sta pe muntele Său Cel Sfânt….
Nu te-ngrijora când nedreptate este-n jurul tău ci ai incredere in Bunătatea Lui, fii cu inima veselă din pricina mântuirii Sale,cântă Domnului că ţi-a făcut bine,El iţi va face dreptate….
Nu te-ngrijora de ziua de mâine, căci El este un ajutor ce nu lipseşte niciodată in nevoi, El aude glasul oilor Sale, le strigă pe nume şi le ţine la adăpost…
Nu te-ngrijora de vrăşmaşul care încearcă să te despartă de Domnul tău,căci nimeni si nimic nu va putea vreodata sa ne despartă de dragostea lui Dumnezeu Tatăl nostru care nu oboseşte niciodată să ierte şi este gata întotdeauna să-ţi ofere o nouă şansă….
Nu te-ngrijora când totul pare a fi in ceaţă şi nu mai poţi vedea, căci copiii Lui nu umblă prin vedere ci umblă  prin CREDINŢĂ….
Nu te-ngrijora când toate lucrurile par a se prăbuşi si nu au nimic in comun cu ceea ce ai plănuit tu, gândurile tale nu sunt gândurile Lui, planurile tale nu sunt planurile Lui, insă toate lucrurile lucrează impreună spre binele tău, tu care-L  iubeşti pe Dumnezeu….
Nu te-ngrijora atunci când ai căzut, caci El iţi va ridica sufletul din locuinţa morţilor si-ţi va da un duh nou, proaspăt, pentru a-I aduce Slava şi cinstea cuvenită in toate lucrurile,prin El ai voinţa, dar si înfăptuirea….
Când cerul pare sa tacă, şi răspunsurile rugăciunilor tale încetează să apară, nu-ţi pierde nădejdea,ORICE LUCRU EL ÎL FACE FRUMOS LA VREMEA LUI…orice răspuns vine la vremea lui…
NU TE-NGRIJORA, o mie sa cadă alături de tine si zece mii la dreapta ta ,dar de tine nu se va apropia….

Un comentariu:

  1. MINUNAT ....M-am bucurat de tot ce am citit la tine...SLAVA DOMNULUI ....Uite am pus acest articol pe resurse crestine din mai multe motive....Pe acest site intra multi crestini si cred ca vor avea nevoie de aceste cuvinte minunate....Apoi prin publicarea blog-ului tau vor intra la tine si vor descoperii un blog frumos :) si cu mesaje ziditoare....
    Sper sa ajung sa il pun si la mine pe blog daca imi vei permite binenteles...
    Multumesc mult pentru tot

    http://www.resursecrestine.ro/eseuri/94738/nu-te-ngrijora

    RăspundețiȘtergere