"Trenul vieţii ne poartă cu viteză spre ultima staţie. Suntem atât de aproape de sfârşitul tuturor lucrurilor cum n-am fost niciodată. A te preocupa de mărunţişuri este o nebunie iar a căuta fericirea pe pământ este moarte sigură. Fericirea nu atârnă de împrejurări. Fericirea are de-a face cu Dumnezeu care e invariabil aşezat la capătul de linie al vieţii noastre.” Vladimir Pustan


" Satana poate construi foarte multe ziduri in jurul nostru, dar niciodata nu le poate pune acoperis.El nu poate opri legatura noastra cu Cerul, legatura noastra cu Cerul este libera si pot vorbi cu Dumnezeul meu care imi raspunde la rugaciune." Vladimir Pustan
"Pocăinţa nu este o aderare la un cult, nu este o aderare la o anumită doctrină, pocăinţa înseamnă aderare la Isus Hristos Domnul." Vladimir Pustan

Până nu vezi un exemplu de trăire sfântă, un om în faţa căruia să te vezi ca într-o oglindă, prin care să realizezi cât de murdară îţi este viaţa, dar prin care să te umpli şi de pacea şi echilibrul interior, cu greu, cu mare greu vei putea face paşi înainte spre sfinţenie, spre desăvârşire! Caută omul sfânt, prietenul prin care să te încurajezi. Să vezi ceea ce eşti, si ceea ce poate face Dumnezeu din tine, de azi înainte! Caută-L pe Dumnezeu, câtă vreme se mai poate găsi!

16 dec. 2009

CRACIUN FERICIT TUTUROR!!

Uneori simtim ca nu gasim exact cuvintele care sa exprime ceea ce vrem sa transmitem si atunci ne ajutam de imagini sau muzica.. (Dati clik pe titlul postarii ca sa intelegeti mai mult.)Sunt pe lume oameni care in aceste clipe sfinte nu au pe cei dragi alaturi,sunt pe lume oameni care in aceste clipe se zbat intre viata si moarte, sunt pe lulme oameni carora nu le bate nimeni la usa sa le puna ceva pe masa...SUNT PE LUME OAMENI....DAR UNDE E MULTA LUME NU INSEAMANA CA SUNT SI MULTI OAMENI. Doresc din suflet in primul rand fiicei mele, un an bun bun bun, cu multa  sanatate, si il rog pe bunul DUMNEZEU sa-mi binecuvanteze copilul, familia, si pe toti oamenii de pe acest pamant! Haideti sa uitam ca suntem departe, ca suntem bolnavi, ca suntem saraci, ca suntem tristi, ca suntem singuri, ca suntem sclavii unor vicii, ca suntem inchisi, ca suntem MURITORI, si macar in zilele acestea sfinte sa fim cu totii OAMENI....DUMENEZEU SA VA UMPLE SUFLETELE DE PACE SI LUMINA!!!

5 comentarii:

 1. craciun fericit si tie :* si chiar daca esti departe sa stii ca de sarbatori (si nu numai) tot esti aici cu noi, in inimile noastre!

  RăspundețiȘtergere
 2. Craciun fericit mamica mea iubita si nu uita ca niciodata nu esti singura, intotdeauna o bucatica din inima mea e mereu langa tine! Tot ce imi doresti mie, iti doresc si tie!

  RăspundețiȘtergere
 3. Anonim2/10/10

  Impresionanta felicitare, impresionant comentariu...
  Mi-a placut mult expresia "UNDE E MULTA LUME NU INSEAMANA CA SUNT SI MULTI OAMENI"
  Carmen

  RăspundețiȘtergere
 4. @Carmen...multumesc mult Carmen pentru aprecierile tale...Domnul sa te binecuvanteze!

  RăspundețiȘtergere
 5. Anonim3/10/10

  Si eu multumesc . De fapt eu am intrat pe blogul tau de la un comentariu lasat pe blogul meu de incurajare. Deabia deschisesem blogul si mi-ai trimis mesaje de incurajare.
  Carmen

  RăspundețiȘtergere